Richtprijzen op dana basis

Onze activiteiten vinden plaats op basis van vrijgevigheid (dana). Alle mensen die activiteiten begeleiden en ondersteunen (door o.a. ons eigen gebouw te onderhouden) doen dat op vrijwillige basis. Het Vipassana Meditatiecentrum Groningen is afhankelijk van dana om haar activiteiten te kunnen organiseren. De ruimtes waar wij onze avonden, dagen en retraites geven worden verwarmd, schoongehouden en onderhouden, er is thee en we maken kosten voor online-voorzieningen. Voor onze kosten voor retraites, voor voeding, onderdak en bijkomende organisatiekosten hanteren we de volgende richtprijzen:

  • € 60,00 per etmaal. Een weekend €120,00
  • voor een (doorlopende) groepsbijeenkomst zijn €10,00 (voor een fysieke groep). Een doorlopende groep van bijvoorbeeld 6 bijeenkomsten komt op € 60,00 per persoon.
  • € 5,00 (voor online deelname)
  • € 17,50 voor een meditatie dag.

Bovenstaande bedragen zijn bedoeld als richtbedragen. Het staat je vrij om te geven wat jij wilt en kan. Je kunt meer óf minder geven. Zo hopen wij kostendekkend te zijn. Al voor aanvang van onze activiteiten maken wij (on)kosten en we zijn dan ook blij als de dana voor de (on)kosten wordt overgemaakt voordat de activiteit begint. De dana voor de vrijgegeven begeleiding kan dan later, tijdens of na de activiteit worden gegeven.

Mijn gekozen bijdrage: € -