30NOW: dagelijks live meditatie voor iedereen

Met elkaar mediteren is makkelijker. Juist in deze tijd van sociale isolatie kan je je meditatiebeoefening voortzetten door online bij elkaar te komen en je op die manier te verbinden. We kunnen niet meer zoveel naar buiten, maar gelukkig wel naar binnen. En zo kunnen we zorgen voor onze mentale gezondheid. Drie weken lang – met ingang van morgenochtend (zondag 22 maart) verzorgt 30NOW dagelijks een live meditatie in de ochtend van 10.00-10.30. ’s Avonds zal er bovendien dagelijks een lezing zijn ter ondersteuning van jou, je beoefening en je meditatiepad. De thema’s zorgen voor inspiratie en bieden je inzichten om wijs en compassievol om te gaan met de talloze veranderingen, onzekerheden en uitdagingen van deze tijd.

Een heel diverse groep van gecertificeerde mindfulnesstrainers en ervaren retraitebegeleiders heeft zich aangesloten bij dit initiatief: Ank Schravendeel, Karin Rekvelt, Ria Kea, Khemadhammo, Dorine Esser, Eveline Brandt, Riët Aarsse, Bay Hagebeek, Mariëtte Verhoef, Irene Pijnse van der Aa, Gerjan Schoemaker, Chris Grijns, Mirjam Schild, Maryvonne Verkerke, Bart van Melik, Dingeman Boot, Michael Verlouw, Jolien Posthumus, Ilse Raanhuis, Irene Bakker, Frits Koster en Joost van den Heuvel Rijnders. De reeks is gratis te volgen voor iedereen. Het programma staat gedeeltelijk al online en wordt nog verder aangevuld. Dagelijks kun je naar het volgende webadres gaan voor de juiste link:

www.30now.nl/live

Met die link kan je heel eenvoudig toegang krijgen tot de zoom-bijeenkomst. Als je nog niet eerder gebruik hebt gemaakt van zoom kan je met dezelfde link het programma downloaden. Dat gaat snel en makkelijk. Een kwartier voor aanvang kun je hiermee aan de slag. Vragen? Mail: joost@inzichtmeditatie.com. Het is ook mogelijk 30NOW Live aankondigingen per e-mail te ontvangen. Schrijf je via de button hieronder in:

ontvangen e-mail