Instructies gebruik Zoom

Voor online gelegenheden, zoals een open meditatieavond op afstand gebruiken wij het programma Zoom. Zoom is een platform waarbij mensen online samen kunnen komen dmv. audio en video.

Zoom voor PC

Allereerst moet het programma gedownload worden. Dat kan direct via de volgende link. De link brengt je bij de download die de download gelijk start. Zo niet dan moet je klikken op de link: “restart the download”.
Nadat de installatie stappen gevolgd zijn is Zoom geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Na de installatie kan Zoom geopend worden. Mbv. de volgende link kan je bij de sessie komen: https://zoom.us/j/2314617825. Als alle stappen bovenstaande stappen gevolgd zijn zit je in de sessie.

Zoom voor Google Play/ Apple Store

Zoom kan gevonden en gedownload worden in de Google Play store en de Apple Store. Nadat de app geïnstalleerd is kan je de meeting starten, dmv. de blauwe knop “join a meeting” (Engelse versie). Vervolgens vraagt Zoom om een meeting ID en je kan een schermnaam opgeven. De app vraagt om toestemmingen bij het eerste gebruik, die kan je allemaal veilig accepteren. Je kan ook kiezen om deel te nemen met of zonder audio/video. Als alle stappen bovenstaande stappen gevolgd zijn zit je in de sessie.

Directe link: https://zoom.us/j/2314617825