Online deelnemen via Zoom

Als je de woensdagavond online wilt volgen, stuur dan een mailtje naar: aanmelden@vipassana-groningen.nl. Na aanmelding, ontvang je een Zoom link.

Voor online gelegenheden, zoals een open meditatieavond op afstand gebruiken wij het programma Zoom. Zoom is een platform waarbij mensen online samen kunnen komen dmv. audio en video.

Zoom voor PC

Allereerst moet het programma gedownload worden. Dat kan direct via de volgende link. De link brengt je bij de download die de download gelijk start. Zo niet dan moet je klikken op de link: “restart the download”.
Nadat de installatie stappen gevolgd zijn is Zoom geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Mbv. de link in het programmaoverzicht of het programmaonderdeel kan je deelnemen aan de sessie. Deze start, of vraagt om, zoom op. Indien een wachtwoord nodig is, staat dat onder de link of is verkregen van de begeleider van een bepaald programmaonderdeel.

Zoom voor Google Play / Apple Store

Zoom kan ook gevonden en gedownload worden in de Google Play store en de Apple Store. Nadat de app geïnstalleerd is kan je de meeting starten, dmv. de blauwe knop “join a meeting” (Engelse versie). Vervolgens vraagt Zoom om een meeting ID en je kan een schermnaam opgeven. De app vraagt om toestemmingen bij het eerste gebruik, die kan je allemaal veilig accepteren. Je kan ook kiezen om deel te nemen met of zonder audio/video.